ua en ru

У Запорізькій області вантажівка зіштовхнулася з легковим автомобілем, одна людина загинула

У Запорізькій області вантажівка зіштовхнулася з легковим автомобілем, одна людина загинула Фото: ДТП сталася у Запорізькій області

Внаслідок ДТП у Запорізькій області госпіталізовано 4 осіб

У Запорізькій області в селі Новоолександрівка сьогодні вранці, 17 березня 2017 року, вантажівка зіштовхнулася з легковим автомобілем, одна людина загинула. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.

На 23 км траси Запоріжжя - Маріуполь водій автомобіля ВАЗ-2106 в умовах туману та недостатньої видимості під час здійснення обгону виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем "Рено".

"Внаслідок аварії 20-річний пасажир автомобіля ВАЗ від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Водія та трьох пасажирів тієї ж автівки з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлено до медичних закладів Запорізької області", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

altalt

Фото: ДТП у Запорізькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ДТП у Львівській області постраждали 4 особи.