ua en ru

У Запорізькій обл. вивезли в багажнику автомобіля та побили місцевого чиновника, - голова ОДА

У Запорізькій обл. вивезли в багажнику автомобіля та побили місцевого чиновника, - голова ОДА Фото: підозрювані в нападі (скрін з відео)

Відео цих подій очільнику ОДА надійшло від анонімного джерела

У Запорізькій області представники місцевого злочинного угрупування вивезли в багажнику автомобіля та побили місцевого чиновника. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення голови Запорізької ОДА Костянтина Бриля у Facebook.

За словами Бриля, представники місцевого злочинного угруповання вивезли в багажнику автомобіля та побили голову державної виконавчої служби Приморського району Сергія Гогунського.

"Я дізнався, що голова державної виконавчої служби Приморського району Сергій Гогунський постраждав від дій злочинного місцевого угрупування. Певні особи вирішили незаконно зібрати врожай. А держслужбовця, що намагався перешкоджати протизаконним діям, було побито. Місцеві царьки не тільки залякували посадовця, а й викрали його в багажнику авто", - написав він.

Голова Запорізької ОДА пояснив даний інцидент тим, що "місцеві "політики" вже поділили майбутні посади та, користуючись ними, намагаються царювати в районі".

Сьогодні побував з робочим візитом у Приморському районі. І перша новина, яка мене зустріла: напередодні виборів, місцеві «політики» вже поділили майбутні посади та користуючись ними намагаються царювати в районі. Я дізнався, що голова державної виконавчої служби Приморського району Сергей Гогунський постраждав від дій злочинного місцевого угрупування. Певні особи вирішили незаконно зібрати врожай. А держслужбовця, що намагався перешкоджати протизаконним діям, було побито. Місцеві царьки не тільки залякували посадовця, а й викрали його в багажнику авто. Коли до мене анонімно потрапило відео цих подій, я одразу звернувся до голови Нацполіції в Запорізькій області, а також прокурора регіону. Також триматиму цю справу на особистому контролі. Я бачу, що напередодні виборів в Запорізькій області найбільш активно до влади почали прагнути відверті злочинці. І з жахом думаю: що ж буде потім, якщо нині, просто кандидатами, вони виробляють подібне?! Нині політичні еліти на місцях вже роздають не просто обіцянки, а й дивіденди. І користуються цим. Невже хтось підтримає цих злочинців? Невже за них проголосують люди?! Я не боюсь називати прізвища! Йдеться про Андрія Анатолійовича Акритова, який співпрацює з місцевим осередком БЮТ і стверджує, що після виборів стане головою Нацполіції Запорізької області. Це місцеві «царьки» Приморського району, такі самі, як і відомі вже «герої» Вільнянського та Новомиколайївського районів. Висновки, стосовно їх «подвигів» робитимуть правоохоронці. Та люди мають знати, що для цих персонажів закону не існує!

Опубліковано Костянтином Брилем П'ятниця, 5 жовтня 2018 р.

Також він зазначив, що відео цих подій йому надійшло від анонімного джерела.

Крім того, Бриль повідомив, що вже звернувся до прокурора регіону та голови Нацполіції в Запорізькій області відносно інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 4 жовтня у ході акції під КМДА стався напад на депутата Київради Сергія Гусовського. Між групою осіб та Гусовським виник конфлікт, у ході якого чоловіки облили його зеленкою. За фактом нападу на Гусовського поліція затримала 19 осіб.