ua en ru

За фактом нападу на Гусовського поліція затримала 19 осіб

За фактом нападу на Гусовського поліція затримала 19 осіб Фото: напад на Сергія Гусовського (РБК-Україна)

Напад на Гусовського стався сьогодні у ході акції під КМДА

За фактом нападу на депутата Київради Сергія Гусовського поліція затримала 19 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Як зазначається, напад на депутата Київради стався сьогодні у ході акції під КМДА. Повідомляється, що між групою осіб та Гусовським виник конфлікт, у ході якого чоловіки облили його зеленкою.

"До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про конфлікт, під час якого депутата облили зеленкою. У результаті до управління поліції доставили 19 осіб", - йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться із правовою кваліфікацією події.

Нагдаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні вранці під будівлею Київської міської державної адміністрації (КМДА) проходила акція проти будівництва торгового центру на Поштовій площі в Києві та проти забудови Осокорків. Як повідомлялося, Гусовський активно виступає проти забудови на Поштовій площі.

Відзначимо, на місці скандальної забудови на Осокорках в Києві 22 вересня відбулися сутички з правоохоронцями. В результаті зіткнень затримали 40 осіб.