ua en ru

У Запоріжжі затримано кримінального авторитета з арсеналом зброї

У Запоріжжі затримано кримінального авторитета з арсеналом зброї Фото: вилучений у зловмисника револьвер

Затриманий підтримує тісні зв’язки з кількома "злодіями в законі"

У Запоріжжі правоохоронці затримали кримінального авторитета на прізвисько "Григора". Під час затримання та обшуку автомобіля у зловмисника вилучено арсенал зброї та наркотики, повідомляє прес-служба поліції Запорізької області.

За оперативною інформацією, затриманий підтримує тісні зв’язки з кількома "злодіями в законі", які мали судимості за низку тяжких злочинів.

"Під час затримання та обшуку у "злодія в законі" та його автомобіля вилучено револьвер з 7-ма набоями, гранатомет РПГ-18, 3 гранати Ф-1 із запалами сучасного виробництва, близько 100 грамів марихуани, державні номерні знаки з викрадених автомобілів, радіостанція, яка була налаштована на поліцейські канали", - йдеться в повідомленні.

Наразі триває ще низка обшуків.

У Запоріжжі затримано кримінального авторитета з арсеналом зброїУ Запоріжжі затримано кримінального авторитета з арсеналом зброїУ Запоріжжі затримано кримінального авторитета з арсеналом зброїУ Запоріжжі затримано кримінального авторитета з арсеналом зброї

Фото: вилучена зброя і боєприпаси у кримінального авторитета в Запоріжжі

Вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 КК. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Також йому планується повідомлення про підозру за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК (розбійний напад із використанням вогнепальної зброї).

Нагадаємо, раніше Національна поліція видворила за межі України кримінального авторитета, громадянина Грузії Папуна Угрехелідзе, який збирався у Києві отримати статус "злодія в законі".