ua en ru

У Запоріжжі внаслідок різанини у супермаркеті загинув охоронець

У Запоріжжі внаслідок різанини у супермаркеті загинув охоронець Фото: поліція

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Запоріжжі внаслідок різанини у супермаркеті загинув охоронець. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

"Аби уникнути відповідальності за скоєння крадіжки, правопорушник завдав ножове поранення охоронцю супермаркету. Потерпілий помер під час надання медичної допомоги в кареті швидкої", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, інформація про подію надійшла до місцевої поліції вчора, 10 жовтня 2016 року, о 19:47.

Правоохоронці встановили, що близько 19:40 невідомий в приміщені супермаркету викрав пляшку коньяку та намагався пронести її через касу. Крадіжку помітили охоронці вказаного супермаркету та запропонували невідомому пройти до приміщення охорони, зловмисник відштовхнув охоронців та намагався вибігти з магазину. На виході з магазину його спробував затримати охоронець, але в ході боротьби невідомий наніс останньому удар ножем в область грудної клітини.

Разом з тим, охоронцям супермаркету вдалося затримати зловмисника, його передали працівникам поліції.

"Запоріжця 1987 року народження затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчим Шевченківського відділення Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області внесено відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирській області в результаті розриву гранати загинув поліцейський.