ua en ru

У Запоріжжі поліція розкрила подвійне вбивство

У Запоріжжі поліція розкрила подвійне вбивство Фото: Запорізькі поліцейські піймали вбивцю протягом кількох годин

Запорізькі поліцейські затримали підозрюваного у подвійному вбивстві

У Запоріжжі вчора на вулиці Григорія Квітки-Основ'яненка сталося вбивство 40-річної жінки та 44-річного чоловіка. Їх знайшли з вогнепальними пораненнями в області голови. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

На місці події були знайдені гільзи калібру 9 мм. Правоохоронці ввели в дію оперативний план "Сирена", який особисто очолив начальник обласної поліції Олег Золотоноша. В результаті оперативних заходів встановлено, що до вбивства причетний громадянин 1966 року народження, раніше судимий за незаконний обіг зброї і розбійний напад.

"Під час затримання зловмисник чинив збройний опір, після чого спробував покінчити життя самогубством, зробивши постріл у голову. Підозрюваному була надана невідкладна медична допомога, його доставили в лікарню госпіталізували. За попередньою інформацією причиною скоєння злочину стали ревнощі", - повідомляють правоохоронці.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Підозрюваному загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

altaltaltalt

Фото: поліція затримала підозрюваного

Нагадаємо, вчора в провулку Киянівському в Шевченківському районі Києва застрелили чоловіка.