ua en ru

У Запоріжжі правоохоронці затримали групу нелегальних мігрантів

У Запоріжжі правоохоронці затримали групу нелегальних мігрантів Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Всі порушники - вихідці з країн Кавказького регіону

У Запоріжжі правоохоронці затримали групу нелегальних мігрантів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

Як зазначається, вчора, 15 червня 2017 року, в рамках операції "Кордон-2017" правоохоронці провели на території Кам’янсько-Дніпровського району комплекс заходів, спрямованих на виявлення порушників міграційного законодавства.

"Правоохоронцями було перевірено понад сто осіб з іноземним громадянством. У результаті виявлено п’ятьох іноземців, які перебувають на території України з порушенням законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. Всі порушники - вихідці з країн Кавказького регіону", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наразі стосовно одного з затриманих прийнято рішення про примусове повернення до країни походження, інших чотирьох притягнуто до адміністративної відповідальності за проживання по документах, термін дії яких закінчився.

Запорізькими правоохоронцями виявлено групу нелегальних мігрантів (ФОТО) Результатом проведеної силами поліції, прико...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Запорізькій області 16 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні з РФ правоохоронці затримали авто з контрабандним товаром на 800 тис. гривень.