ua en ru

На кордоні з РФ правоохоронці затримали авто з контрабандним товаром на 800 тис. гривень

На кордоні з РФ правоохоронці затримали авто з контрабандним товаром на 800 тис. гривень Фото: прикордонники (Марієнко Андрій/УНІАН)

Наразі стосовно водія автомобіля правоохоронці склали протокол про адмінправопорушення

На кордоні з Російською Федерацією правоохоронці затримали авто з контрабандним товаром на 800 тис. гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Біля кордону з Росією прикордонники Харківського загону спільно з представниками СБУ та Національної поліції затримали авто з контрабандним товаром на 800 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прикордонники виявили автомобіль "Газель" неподалік селища Липці, водій проігнорував вимогу прикордонників зупинитись та продовжував рух у бік Харкова. Правоохоронці почали переслідування автомобіля та зупинили його.

"В ході спільного огляду в авто виявлено одяг в тюках, взуття та сумки. Товари народного споживання разом із власником було передано співробітникам фіскальної служби. Попередня сума оцінки вилученого товару складає 800 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Наразі стосовно порушника правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 185 - 10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України).

altaltaltalt

Фото: контрабандний товар

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники затримали групу незаконних мігрантів з Бангладешу, Коморських Островів та Індії.