ua en ru

У Запоріжжі виявили підпільний збройний цех

У Запоріжжі виявили підпільний збройний цех Фото: вилучена зброя (npu.gov.ua)

Було вилучено автомат, автомат-пістолет, 12 пістолетів та комплектуючі до них, 9 рушниць, 200 набоїв різних калібрів та 9 оптичних пристроїв різних видів

У Запоріжжі дільничні офіцери виявили підпільний збройний цех. Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції.

"Працівники відділу превенції на території Комунарського району Запоріжжя виявили підпільний цех з виготовлення та переробки різних видів вогнепальної зброї", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, працівники сектору дільничних офіцерів поліції Комунарського відділення поліції Запорізької області отримали інформацію про функціонування підпільного цеху з виготовлення та переробки різних видів вогнепальної зброї на території району.

Зокрема зазначається, що в одному з гаражів поліцейські провели санкціонований обшук. У результаті було вилучено автомат, автомат-пістолет, 12 пістолетів та комплектуючі до них, 9 рушниць, 200 набоїв різних калібрів та 9 оптичних пристроїв різних видів.

У Запоріжжі виявили підпільний збройний цехУ Запоріжжі виявили підпільний збройний цех
Фото: вилучена зброя

Так, фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Також повідомляється, що все вилучене направлено для проведення експертизи до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частиною першою статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Києві було виявлено 114 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.