ua en ru

У Запоріжжі 9 травня відбувся мітинг на Алеї Бойової Слави

У Запоріжжі 9 травня відбувся мітинг на Алеї Бойової Слави Фото: у Запоріжжі День Перемоги відзначили з комуністичною символікою

Жителі міста прийшли на мітинг з георгіївськими стрічками і символікою Компартії

У Запоріжжі відбувся мітинг на Алеї Бойової Слави за участю понад 1 тис. осіб, приурочений до Дня Перемоги, передає кореспондент РБК-Україна.

Участь у мітингу взяли глава Запорізької області Григорій Самардак, голова облради Віктор Межейко, мер Запоріжжя Олександр Сін, а також багато інші чиновники різних рівнів.

"Сьогодні великий день, велике свято. Сьогодні ми схиляємо голови перед нашими ветеранами, згадуємо тих, хто не повернувся з полів битв, згадуємо тих, хто віддав своє життя борючись за батьківщину, звільняю свою батьківщину, звільняючи Європу від нацизму. Нехай у нашому житті будуть тільки трудові подвиги. Нашої землі, нашій країні потрібен мир. Вітаю з днем перемоги всіх ветеранів. Бажаю міцного здоров'я і довгих років життя", - сказав губернатор Григорій Самардак.

Зазначимо, багато хто з присутніх прийшли на мітинг з георгіївськими стрічками, а також символікою комуністичної партії, однак конфліктів і великих провокацій вдалося уникнути. За порядком слідкувала міліція, а також представники самооборони.

У Запоріжжі 9 травня відбувся мітинг на Алеї Бойової Слави

Фото: ветерани Запоріжжя

У Запоріжжі 9 травня відбувся мітинг на Алеї Бойової Слави

Фото: покладання квітів

Нагадаємо, сьогодні Президент Петро Порошенко заявив, що Україна ніколи не буде святкувати 9 травня за сценарієм РФ.