ua en ru

Запчастини з Америки для ваших авто від компанії USAinUA

Крім безпосередньої покупки автомобіля з Америки не потрібно забувати, що звідти доведеться замовляти численні запчастини. Багато деталей з європейських каталогів не підходять на автомобілі для ринку США. Саме тому у власників авто можуть виникнути деякі проблеми або обмеження щодо обслуговування транспорту.

Запчастини з Америки для ваших авто від компанії USAinUA

Проблема швидко вирішується, якщо за неї візьмуться представники компанії USAinUA. Здійснюється доставка з-за океану, тому клієнти зможуть вибрати абсолютно будь-які запчастини з Америки з наступною доставкою в Україну. Протягом всього терміну співпраці клієнтів супроводжує персональний менеджер для уточнення всіх питань.

Категорії деталей до покупки

Асортимент пропозицій величезний і залишається лише зробити вибір на користь конкретного рішення. Серед численних різновидів запчастин завжди можна вибрати:

  • кузовні елементи;
  • елементи підвіски;
  • деталі рульового управління;
  • оптика і скло;
  • дрібні деталі кріплень і багато іншого.

За бажанням клієнти можуть замовляти вже використовувані деталі. Більшість з них мають більший строк експлуатації і прослужать ще не один рік. Пов'язано це з тим, що умови експлуатації автомобілів в США зовсім інші і більшість техніки не так сильно зношується.

Додатковий підбір здійснять представники компанії USAinUA. Комплексний підхід до обслуговування гарантує попередній аналіз асортименту, вибір відповідних деталей, а також подальшу доставку на територію України і у відповідне місто.

Вигода замовлення з Америки

Замовляючи імпортну продукцію з США, кожен з клієнтів отримує 100% якості. Магазини та навіть приватні продавці дорожать своєю репутацією, тому виключені обмани або якісь інші проблемні моменти.

Різноманітність вибору дозволить придбати запчастини навіть для самих незвичайних і унікальних автомобілів. Багато з представлених деталей невідомі вітчизняному ринку. Прийнятна вартість лише доповнює набір переваг під час замовлення деталей з США.

Співпраця з USAinUA

Посередник в особі USAinUA є гарантом швидкої доставки. Багато продавців не відправляють товар безпосередньо в Україні, саме тому співпраця з посередниками є порятунком в таких ситуаціях. Формуються збірні вантажі, відповідно вартість доставки для кожного окремого клієнта допустима. На території України доставка здійснюється будь-яким місцевим перевізником.