ua en ru

Заступника начальника міськуправління міліції Харкова затримано за підозрою у хабарництві

Прокуратура Харківської області спільно з Управлінням внутрішньої безпеки ДВБ МВС України затримала під час отримання хабара одного з керівників міського управління міліції Харкова, повідомляє прес-служба прокуратури.

Міліціонер отримав 7 тис. грн від підприємця за невтручання в господарську діяльність і обіцяв протягом місяця не звертати увагу на торгівлю підакцизними товарами без дозволу, повідомив начальник відділу прокуратури області Володимир Кретов.

Полковник міліції затриманий в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу і відсторонення від службових обов'язків.

Як повідомили кореспонденту РБК-України власні джерела в правоохоронних органах, затриманих є заступник начальника Харківського міського управління ГУМВС в Харківській області, начальник міліції громадської безпеки Олег Матрос.

Нагадаємо, прокуратура Київського району р. Харкова розпочала кримінальне провадження стосовно посадових осіб міськуправління Держземагентства, які незаконно погодили передачу у приватну власність землі на 65 млн грн.