ua en ru

Квіташвілі повідомив про звільнення свого заступника

Квіташвілі повідомив про звільнення свого заступника Заступник міністра охорони здоров'я України Альона Терещенко

Заступник міністра охорони здоров'я України Альона Терещенко вчора, 2 квітня, звільнилася за власним бажанням. Про це в ході брифінгу заявив міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Реорганізація стосується абсолютно всіх департаментів управління. Вчора також за власним бажанням звільнилася заступник міністра Терещенко, також глава патронатної служби міністра, а всі інші департаменти зараз знаходяться в реорганізації. Цей процес за законом тривати два місяці, і ми будемо намагатися цей процес завершити раніше, щоб були нові люди", - заявив Квіташвілі.

За його словами, процес реорганізації розпочався лише вчора і ніяких істотних змін в міністерстві поки не відчули. Він також зазначив, що за власним бажанням вже пішли 4 людини.

"В цілому, МОЗ працює близько 260 чоловік, так що проблем з робочою силою не буде. Багато молодих людей, які працюють в різних департаментах і відділах, які можуть себе проявити, і вони повинні вийти на перший план. Я дуже сподіваюся, що це дасть стимул молодим людям. Ми надамо їм можливість себе проявити", - розповів Квіташвілі.

"Процес буде відкритим, двері відкриті для всіх. Ми будемо дуже прозоро це робити, будемо проводити співбесіди та спілкуватися з людьми", - додав міністр.

Нагадаємо, ГПУ вимагала притягнути до відповідальності заступник голови МОЗ Олександра Павленко.