ua en ru

Заступник голови Мінекономіки Корж заявив про намір піти у відставку

Заступник голови Мінекономіки Корж заявив про намір піти у відставку Фото: Руслан Корж

Корж Руслан планує повернутися в бізнес

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Руслан Корж сьогодні, 20 січня, повідомив про намір покинути пост. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Як і більшість моїх колег, я прийшов у владу з бізнесу, розглядаючи цей крок як свою волонтерську допомогу країні. Сьогодні я готовий повернутися в реальний бізнес. Я з гордістю працював у найбільш реформаторської команді в уряді, і буду радий продовжити співпрацю і в майбутньому. Вважаю, що мій досвід та ідеї, напрацьовані за цей рік, можуть стати в нагоді в реформі управління державними підприємствами. Зокрема, я розглядаю можливість прийняти участь в конкурсі на управління одним з державних промислових підприємств або продовжити роботу в наглядових радах наших найбільших держкомпаній" - заявив Корж.

Зазначимо, Корж обіймав свою посаду з 4 лютого 2015 року і відповідав за промислову політику та управління державною власністю, а також за військово-промисловий комплекс.

Нагадаємо, міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський 11 січня підписав наказ про звільнення Володимира Шульмейстера з посади першого заступника міністра інфраструктури.