ua en ru

Замглави ГФС Лікарчук заявляє про плани Кабміну відсторонити його від посади

Замглави ГФС Лікарчук заявляє про плани Кабміну відсторонити його від посади Фото: Костянтин Лікарчук

Чиновник стурбований тим, що урядове рішення може з'явитися до завершення службової перевірки

Заступник голови Державної фіскальної служби (з питань митниці) Костянтин Лікарчук заявляє про плани Кабінету міністрів України на завтрашньому засіданні выдсторонити його з посади. Про це Лікарчук написав у своєму Facebook.

"Сьогодні за дорученням Кабміну почалася службова перевірка щодо моєї поїздки до Рівного 12.08.15 на інвестиційний і митний форум. Перевірка має бути проведена з 18.08.15 по 25.08.15. Однак з'явилася чутка, що мене готуються усунути з посади на засіданні Кабміну вже завтра, 19.08.15, з тієї причини, що я поїхав на цей форум без узгодження з (головою ДФС, - ред.) Насіровим", - зазначив Лікарчук.

На його думку, таке формулювання не може бути причиною для відсторонення або звільнення.

Сегодня по поручению Кабмина началась служебная проверка относительно моей поездки в Ровно 12.08.15 на инвестиционный и ...

Posted by Kostiantyn Likarchuk on 18 серпня 2015 р.

Нагадаємо, 12 серпня заступник глави ДФС Лікарчук потрапив у ДТП дорогою з Києва до Рівного. За попередньою інформацією прес-служби ДАІ в Рівненській обл., службовий "Лексус" чиновника їхав правою смугою руху і наздогнав "Тойоту Авалон", яка рухалася попереду. Сам Лікарчук травм не отримав.

Раніше Лікарчук висловлював незгоду з рішенням керівництва ДФС про відсторонення в.о. начальника Закарпатської митниці.

Додамо, що в порядку денному Кабміну на завтрашнє засідання питання про выдсторонення Лікарчука з посади замголови ДФС не значиться.