ua en ru

Заступник голови ДФС у Кіровоградській області затримана на хабарі 80 тисяч гривень

Заступник голови ДФС у Кіровоградській області затримана на хабарі 80 тисяч гривень Фото: хабар (flickr.com/ssu)

Розпочато кримінальне провадження

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою у Кропивницькому викрили на хабарі заступницю начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Заступник начальника Головного управління та начальник одного з управлінь фіскальної служби вимагали від місцевого підприємця вісімдесят тисяч гривен. За цю суму посадовці обіцяли не відображати в акті податкової перевірки виявлені порушення законодавства та не нараховувати штрафні санкції. Оперативники спецслужби затримали зловмисниць в одному із розважальних закладів на виїзді з обласного центру під час отримання всієї суми хабара", - сказано у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

altaltaltalt

Фото: чиновниць ДФС затримали на хабарі

Чиновниць затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їм про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, поліція затримала посадових осіб Головного управління Державної фіскальної служби в Харківській області за вимагання та отримання 20 тисяч доларів США хабара.