ua en ru

Заступник Турчинова заявив про готовність взяти Павловського на поруки, - адвокат

Заступник Турчинова заявив про готовність взяти Павловського на поруки, - адвокат Фото: Міноборони (facebook.com/nabu.gov.ua)

Олег Гладковський заявив про готовність взяти Павловського на поруки

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова Олег Гладковський заявив про готовність взяти підозрюваного у розтраті заступника міністра оборони України Ігоря Павловського на поруки. Про це заявив адвокат Павловського, повідомляє "Громадське".

Так, за словами адвоката, Гладковський заявив про готовність взяти Павловського на поруки. У разі, якщо суд винесе відповідне рішення, заступник Турчинова готовий впродовж години прибути у суд для підписання документів.

"Якщо клопотання буде ухвалене, то пан Гладковський готовий впродовж години прибути у суд для підписання необхідних документів", - повідомив адвокат Павловського.

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ. Солом’янський районний суд обирає міру запоб...

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ. Суд обирає міру запобіжного заходу посадовцям Міноборони

Опубліковано УНН - Українські Національні Новини 12 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні Солом'янський районний суд Києва розпочав розгляд справи заступника міністра оборони України Ігоря Павловського, якого вчора затримали за підозрою у розтраті.

Сторона звинувачення просить суд застосувати до Павловському запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою внесення застави в розмірі 75 млн гривень.