ua en ru

Заступника директора заводу "Електроважмаш" звинувачують у хабарництві

Заступника директора заводу "Електроважмаш" звинувачують у хабарництві Фото: Спеціалізована антикорупційна прокуратура (facebook.com/sap.gov.ua)

Він отримав взятку у розмірі 37 тис. доларів

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього заступника директора ДП "Завод "Електроважмаш". Про це повідомляє прес-служба відомства.

"28 лютого 2017 року заступник директора державного підприємства "Завод "Електроважмаш"... тобто один з керівників підприємства, діючи за попередньою змовою з начальником відділу вказаного підприємства, отримав від виконавчого директора ТОВ "Укрмашіндустрія" за видачу останньому раніше оплаченого товару частину неправомірної вигоди у розмірі 37 тисяч доларів США, що згідно з офіційним курсом НБУ становить ‎1 мільйон 983,20 грн. та є особливо великим розміром", - йдеться у повідомленні.

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього заступника директор...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 9 січня 2018 р.

Зазначається, що кошти вилучено.

Нагадаємо, 5 січня в Харківській області затримали співробітників Державної фіскальної служби (ДФС) України на хабарі в 20 тис. доларів. Вони вимагали у підприємця гроші за нездійснення слідчих дій.