ua en ru

У Харківській області затримали співробітників ДФС на хабарі у 20 тис. доларів

У Харківській області затримали співробітників ДФС на хабарі у 20 тис. доларів Фото: Лариса Сарган (facebook.com/LarysaSargan)

У підприємця вимагали гроші за нездійснення слідчих дій

У Харківській області слідчі спільно з військовою прокуратурою Харківського гарнізону, а також ГФС в області затримали на хабарі у 20 тис. доларів начальника відділу по розкриттю економічних злочинів оперативного управління ГУ ГФС України в Харківській області та старшого оперуповноваженого зазначеного відділу. Про це заявила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

Наголошується, що затримання було проведене в рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України в порядку ст. 208 КПК України.

"Останні, діючи групою осіб, вимагали у суб'єкта підприємницької діяльності (хабар - ред.) за нездійснення відповідних слідчих дій у межах наданого їм доручення на проведення слідчих дій одного з слідчих підрозділів", - написала вона.

ХАБАРНИКИ ЧЕТВЕРГА * з красивими картинками))) Слідчими СВ ВСП ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництво...

Опубліковано Ларисою Сарган 4 січня 2018 р.

Нагадаємо, що співробітниками слідчого відділу Нацполіції в Харківській області затримано службовця головного управління Державної фіскальної служби в регіоні за отримання хабара 250 тис. гривень.