ua en ru

Законопроект про реінтеграцію Донбасу може бути внесений у Раду сьогодні-завтра, - Парубій

Законопроект про реінтеграцію Донбасу може бути внесений у Раду сьогодні-завтра, - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Внесення законопроекту може відбутися в найближчому періоді

Законопроект про реінтеграцію Донбасу може бути внесений на розгляд Верховної Ради України сьогодні-завтра. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова ВРУ Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це може статися сьогодні-завтра. Його внесення до Верховної Ради України, його реєстрація. Це може відбутися в найближчому періоді", - сказав Парубій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами віце-спікера Верховної Ради України Ірини Геращенко, законопроект про реінтеграції Донбасу найближчим часом розглянуть на засіданні Ради національної безпеки і оборони України.

"Сьогодні ми працювали кілька годин, дошліфовуємо певні дискусійні моменти законопроекту "Про особливості державної політики щодо відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької і Луганської областей України". Найближчим часом відбудеться РНБО, де буде розглянуто цей законопроект і прийнято остаточне рішення, також запропонувала найближчим часом провести дискусію з цих напрацювань на неформальній мінської платформі, яка створена і успішно працює у ВР", - повідомила Геращенко.