ua en ru

Законопроект про реінтеграції Донбасу найближчим часом розглянуть на засіданні РНБО, - Геращенко

Законопроект про реінтеграції Донбасу найближчим часом розглянуть на засіданні РНБО, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (УНІАН)

Найближчим часом буде прийнято остаточне рішення щодо законопроекту про реінтеграції Донбасу

Законопроект про реінтеграції найближчим часом розглянуть на засіданні Ради національної безпеки і оборони України. Про це заявила віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко Facebook.

"Сьогодні ми працювали кілька годин, дошліфовуємо певні дискусійні моменти законопроекту "Про особливості державної політики щодо відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької і Луганської областей України". Найближчим часом відбудеться РНБО, де буде розглянуто цей законопроект і прийнято остаточне рішення, також запропонувала найближчим часом провести дискусію з цих напрацювань на неформальній мінської платформі, яка створена і успішно працює у ВР", - написала Геращенко.

Засідання робочої групи по доопрацюванню законопроекту про деокупацію і реінтеграцію Донбасу, за участі керівників фра...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 19 червня 2017 р.

Нагадаємо, 15 червня в Раді національної безпеки і оборони України (РНБО) відбувся круглий стіл, в ході якого схвалили концепцію реінтеграції Донбасу.