ua en ru

Законопроект 1558-1 переголосують через неперсонального голосування, - БПП

Законопроект 1558-1 переголосують через неперсонального голосування, - БПП Фото: Ігор Кононенко

Нардепа від БПП Павелко на момент голосування не було в Києві

Законопроект №1558-1 про реструктуризацію валютних кредитів буде переголосовано через неперсональне голосування нардепа від фракції "Блок Петра Порошенка" Андрія Павелка. Про це повідомив народний депутат України з фракції "Блок Петра Порошенка", заступник голови фракції Ігор Кононенко, передає прес-служба фракції.

За словами Кононенка, законопроект про реструктуризацію валютних кредитів №1558-1, підтриманий Верховною Радою України в четвер, буде переголосовано.

"Сьогодні група наших депутатів зареєструє постанову, згідно статті регламенту, в якій чітко прописано, що при фіксації факту неперсонального голосування, питання має бути переголосовано. І цей закон буде поставлений на голосування", - заявив Ігор Кононенко.

Він зазначив, що народний депутат фракції БПП Андрій Павелко не був у Києві, а його картка проголосувала.

"Я розмовляв з паном Павелко і він готовий особисто підтвердити, що його в залі не було", - додав заступник Голови фракції.

Нагадаємо, за інформації нардепа від БПП Ольги Червакової, у Верховній Раді збирають підписи нардепів під листом Президенту України Петру Порошенку з проханням накласти вето на закон про реструктуризацію валютних кредитів.

Раніше четверо народних депутатів пообіцяли відккликати свої голоси за законопроект про валютні кредити.