ua en ru

Закон про Службу фінансових розслідувань має бути прийнятий у 2017 році, - Гройсман

Закон про Службу фінансових розслідувань має бути прийнятий у 2017 році, - Гройсман Фото: прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Будуть ліквідовані економічні служби Національної поліції і Міністерства внутрішніх справ

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що закон про Службу фінансових розслідувань має бути прийнятий в цьому році, а Служба має почати свою роботу на початку 2018 року. Про це сьогодні на зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Закон про Службу фінансових розслідувань повинен бути прийнятий в цьому році, Служба повинна запрацювати на початку 2018 року", - заявив Гройсман.

Гройсман додав, що разом з тим мають бути ліквідовані економічні служби Національної поліції і Міністерства внутрішніх справ.

За умови прийняття закону, на створення Служби знадобиться близько 8 місяців, тому вона зможе запрацювати вже у 2018 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Великобританія запропонувала Україні допомогу в проведенні ряду реформ, у тому числі у створенні Служби фінансових розслідувань.