ua en ru

Закон про санкції США проти РФ передбачає 30 млн доларів для України, - посольство

Закон про санкції США проти РФ передбачає 30 млн доларів для України, - посольство Фото: посол України в США Валерій Чалий (mfa.gov.ua)

Кошти передбачено на підтримку енергетичної безпеки України

Закон про нові санкції Сполучених Штатів Америки проти Росії передбачає виділення 30 млн доларів на реалізацію ініціатив по підтримці енергетичної безпеки України. Про це йдеться у повідомленні посольства України в США в Facebook.

"Законодавчий акт передбачає створення "Фонду для протидії російському впливу" і виділяє до його бюджету 250 млн доларів на 2018-2019 фінансові роки. На реалізацію ініціатив по підтримці енергетичної безпеки України передбачається виділення 30 млн доларів", - йдеться в повідомленні.

Президент США Дональд Трамп своїм підписом увів в дію закон “Протидія супротивникам Америки через санкції”, який суттєво...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що санкції США проти Росії будуть діяти до звільнення української землі.

"Як ми і домовлялися у Вашингтоні, Конгрес проголосував, а президент Дональд Трамп підписав. Санкції стосуються, в тому числі, і заполітизованого проекту "Північний потік-2". Вони будуть діяти до повного звільнення української землі", - зазначив Порошенко на своїй сторінці в Facebook.