ua en ru

Санкції США проти Росії будуть діяти до визволення української землі, - Порошенко

Санкції США проти Росії будуть діяти до визволення української землі, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко прокоментував підписання закону про нові санкції США проти Росії

Санкції Сполучених Штатів Америки проти Росії будуть діяти до звільнення українських територій. Про це у Facebook повідомив президент України Петро Порошенко, коментуючи новину про підписання президентом США Дональдом Трампом закону про нові санкції.

"Вітаю всіх з підписанням нового пакету санкцій від США щодо Росії. Як ми і домовлялися у Вашингтоні, Конгрес проголосував, а президент Дональд Трамп підписав. Санкції стосуються, в тому числі, і заполітизованого проекту "Північний потік-2". Вони будуть діяти до повного звільнення української землі", - зазначив Порошенко.

На його думку, нові санкції США проти Росії підтверджують стратегічний напрям відносин України з американською стороною.

Вітаю всіх з підписанням нового пакету санкцій від США щодо Росії! Як ми і домовлялися в Вашингтоні, Конгрес проголос...

Опубліковано Петром Порошенком 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дональд Трамп підписав закон про нові санкції проти Російської Федерації. Закон стосується санкцій проти РФ, Ірану і Північної Кореї. Крім того, він схвалив обмеження президента США в односторонньому порядку без узгодження з Конгресом на скасування санкцій проти Росії.