ua en ru

Закон про реінтеграцію Донбасу має залишити відкритими шляхи для мирного вирішення, - Йованович

Закон про реінтеграцію Донбасу має залишити відкритими шляхи для мирного вирішення, - Йованович Фото: Марі Йованович (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

Закон про реінтеграцію Донбасу, на думку посла США, не має перешкоджати досягненню миру

Закон про реінтеграцію Донбасу має залишити відкритими всі шляхи для мирного врегулювання ситуації на сході України. Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявила посол США в Україні Марі Йованович.

"Ще раз підкреслю - важливо, щоб Україна залишила відкритими всі шляхи для досягнення мирного розв'язання конфлікту. І коли ми ведемо мову про реінтеграцію, то, звичайно, суверенітет і територіальна цілісність - це важливі питання, але не забувайте також про людей, їхні гуманітарних потреб та соціальний захист", - зазначила Йованович.

Вона також додала, що закон про реінтеграцію Донбасу має залишити відкритим шлях до імплементації мінських угод, щоб Україна підтримувала можливість використання всіх шляхів для досягнення миру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в законопроекті про реінтеграції Донбасу передбачено відновлення торгівлі з окремими районами Донецької і Луганської областей.