ua en ru

Затриманим з вибухівкою у Києві оголосили підозру у підготовці теракту

Затриманим з вибухівкою у Києві оголосили підозру у підготовці теракту Фото: затримання зловмисників (прокуратури Києва)

Досудове розслідування триває

Закарпатцям, затриманим у Києві з 6,5 кг вибухівки та боєприпасами, оголосили підозру за фактом підготовки до вчинення терористичного акту. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.

Сьогодні, 17 листопада, їм обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Досудове розслідування триває.

ЗАКАРПАТЦЯМ, ЗАТРИМАНИМ ІЗ ВИБУХІВКОЮ, ОГОЛОШЕНО ПІДОЗРУ У ПІДГОТОВЦІ ТЕРАКТУ Київська місцева прокуратура №2 оголосила...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 17 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 12 листопада у Києві спецназівці затримали автомобіль з вибухівкою. На парковці торгового центру на Осокорках у Дарницькому районі працівники полку поліції особливого призначення помітили підозрілий автомобіль "Фольксваген", у салоні якого перебували двоє людей.

В ході огляду транспортного засобу поліцейські виявили у багажнику рюкзак, у якому було п'ять брикетів пластида загальною вагою 6,5 кг і 10 електродетонаторів. При цьому вибухівка була підготовлена до використання

Громадяни виявилися уродженцями Закарпатській області. 13 листопада їм оголосили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї.