ua en ru

У Закарпатській області затримали ОЗГ, яка спеціалізувалася на контрабанді наркотиків

У Закарпатській області затримали ОЗГ, яка спеціалізувалася на контрабанді наркотиків Фото: прокуратура

На даний момент затримали чотирьох учасників угруповання

У Закарпатській області правоохоронці затримали організовану злочинну групу, яка спеціалізувалася на контрабанді наркотиків в Україну. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області правоохоронними органами регіону припинено діяльність ОЗГ, учасники якої налагодили канал контрабандних поставок в Україну наркотичного засобу - метамфетаміну. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. ст 2.305 Кримінального кодексу України, тобто за фактом контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів", - йдеться в повідомленні.

На даний момент правоохоронці затримали чотирьох учасників угруповання, двох із них - безпосередньо під час перевезення чергової партії наркотиків при в'їзді в Україну на митному посту "Ужгород". Проводяться обшуки за місцем проживання затриманих і вживаються заходи для встановлення інших осіб, причетних до злочину.

Нагадаємо, також сьогодні в Миколаєві Служба безпеки України знешкодила банду наркоторговців, діяльність якої прикривав співробітник правоохоронних органів.