ua en ru

У Закарпатській області позашляховик зірвався в ущелину, двоє загиблих

У Закарпатській області позашляховик зірвався в ущелину, двоє загиблих Фото: розбитий позашляховик (moskal.in.ua)

Водій та пасажир позашляховика загинули

Сьогодні, 15 вересня, в Закарпатській області поблизу гори Близниця (Рахівський район) в ущелині був виявлений розбитий позашляховик. Про це повідомили в прес-службі глави Закарпатської області.

В повідомлені йдеться, що позашляховик виявив турист та викликав рятувальників. Рятівники, що виїхали на місце, виявили в автомобілі тіла двох чоловіків.

"Як з’ясувалося, 48-річний киянин та його 27-річний син приїхали на автомобілі Dodge RAM у Карпати покататися по Свидовецькому масиві, однак під час поїздки поблизу Близниці зірвалися в глибоку ущелину. На жаль, обидва загинули на місці", - повідомили в прес-службі.

У Закарпатській області позашляховик зірвався в ущелину, двоє загиблих
У Закарпатській області позашляховик зірвався в ущелину, двоє загиблих

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що внаслідок зіткнення вантажівки та мікроавтобуса у Волосівському районі Ленінградської області загинуло 4 громадянина України. Також в результаті ДТП один українець був госпіталізований.

Нагадаємо, в Харківському районі водій іномарки в'їхав у зупинку громадського транспорту, в результаті аварії загинула одна людина, ще двоє постраждали.

Також в Ірпені автомобіль марки BMW на великій швидкості в'їхав у зупинку. В результаті аварії, яка сталася 14 червня близько 19:30, є постраждалі.