ua en ru

У Закарпатській обл. туристичний автобус зіткнувся з фурою, одна людина загинула

У Закарпатській обл. туристичний автобус зіткнувся з фурою, одна людина загинула Фото: ДТП на трасі Київ-Чоп

В результаті аварії водій мікроавтобуса помер на місці, а восьмеро пасажирів травмовано

На трасі Київ-Чоп у Закарпатській області 30 березня туристичний автобус зіткнувся з фурою. Внаслідок ДТП на трасі Київ-Чоп одна людина загинула, ще 8 отримали поранення, повідомляє прес-служба Головного управління національної поліції у Закарпатській області.

"Близько 20-ї годині на дорозі міжнародного значення Київ-Чоп трапилася аварія. В районі Села Ганьковиця на Свалявщині мікроавтобус "Мерседес Спринтер" зіткнувся із фурою. Причіп вантажівки занесло і вдарило мікроавтобус, який рухався назустріч", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, в результаті аварії водій мікроавтобуса помер на місці, а восьмеро пасажирів травмовано. Їх забрала швидка до Свалявської районної лікарні. Один з пасажирів відбувся невеликими гематомами та подряпинами. Розповідає, що бачив, як причіп вантажівки занесло на повороті. Свою роль, імовірно, зіграли й несприятливі погодні умови.

"Пасажирами мікроавтобуса були відпочиваючі із Трускавця. Туристи їздили до Берегова на екскурсію та поверталися до санаторію. Стан пасажирів з'ясовується", - йдеться у повідомленні.

У Закарпатській обл. туристичний автобус зіткнувся з фурою, одна людина загинулаУ Закарпатській обл. туристичний автобус зіткнувся з фурою, одна людина загинула

фото: ДТП на Закарпатті

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ДТП у Полтавській області 27 березня загинуло 8 осіб.