ua en ru

У Закарпатській області прикордонники затримали 12 мігрантів

У Закарпатській області прикордонники затримали 12 мігрантів Фото: прикордонники (twitter.com/MVS_UA

В 800 метрах від лінії держкордону виявили 8 чоловіків та 4 жінок

У Закарпатській області прикордонники затримали 12 мігрантів, які незаконно намагалися дістатися в країни Європейського союзу (ЄС). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України в Facebook.

"Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно з прикордонниками, припинили спробу переправи в країни ЄС групи нелегалів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, 8 чоловіків та 4 жінок помітили в 800 метрах від лінії державного кордону. При собі у них не було ніяких документів. В даний момент їх доставили до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.

Так, за даним фактом поліція почала Кримінальне провадження за статтею 332 Кримінального кодексу, тобто "незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Відзначається, що правоохоронці встановлюють осіб, які можуть бути причетні до організації та сприяння незаконній міграції. Слідство по справі триває.

ЗАКАРПАТСЬКІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ПОПЕРЕДИЛИ ЧЕРГОВУ СПРОБУ НЕЗАКОННОЇ ПЕРЕПРАВИ ЗАКОРДОН ІНОЗЕМЦІВ БЕЗ ДОКУМЕНТІВ Працівники Ві...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Закарпатській області 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті прикордонники затримали 12 мігрантів. Прикордонники неподалік від кордону виявили групу осіб, які пробиралася через ліс у напрямку Словаччини. Іноземці, серед яких 7 чоловіків і 4 жінки, які назвалися громадянами В'єтнаму.