ua en ru

У Закарпатській області насмерть збили на переході 16-річну дівчину

У Закарпатській області насмерть збили на переході 16-річну дівчину Ілюстративне фото (zk.npu.gov.ua)

Неповнолітня дівчина померла в машині швидкої допомоги

Шістнадцятирічна дівчина загинула в аварії на пішохідному переході у Мукачівському районі на Закарпатті. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції Закарпатської області у своєму Facebook.

"Сьогодні, 13 квітня, о 16:35 в поліцію Мукачівського надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про смерть 16-річної мешканки села Іванівці, що в Мукачівському районі. Слідчо-оперативна група, яка виїхала за викликом, встановила, що смертельні травми дівчина отримала в результаті аварії", - йдеться в повідомленні поліції.

Попередньо встановлено, що 21-річний водій автомобіля "Ford Mondeo", житель Хуста, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дівчину, яка переходила дорогу на пішохідному переході.У Закарпатській області насмерть збили на переході 16-річну дівчинуФото: Головного управління Національної поліції у Закарпатській області

Також повідомляється, що ДТП сталося недалеко від рідного села дівчини, на трасі Київ-Чоп. Водій очікував слідчих на місці події. Його повинні доставити до лікарні для медичного огляду на стан алкогольного сп'яніння.

На даний момент слідчі дії тривають. Відкрито кримінальну виробництво.

Мукачівська поліція з'єднання ясовує обставини аварії, внаслідок якої в реанімації померла неповнолітня дівчина-пішохід...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Закарпатській області 13 квітня 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у Рівненській області в результаті ДТП на пішохідному переході під колесами авто загинула 17-річна дівчина.