ua en ru

На Закарпатті правоохоронці затримали 6 незаконних мігрантів

На Закарпатті правоохоронці затримали 6 незаконних мігрантів Фото: затримані нелегали (dpsu.gov.ua)

Вони планували потрапити до країн ЄС поза пунктами пропуску

На Закарпатті правоохоронці затримали шістьох незаконних мігрантів. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Зазначається, що компактвен Opel Zafira польської реєстрації зупинили на трасі "Київ-Чоп" на околиці населеного пункту Великі Лази. У ньому громадянин Російської Федерації перевозив шістьох осіб, зі слів - громадян Афганістану, без документів.

"Затриманих осіб доставлено до відділу "Ужгород" Чопського загону з метою проведення фільтраційно-перевірочних заходів. Під час проведення співбесіди іноземці повідомили, що планували потрапити до країн ЄС поза пунктами пропуску", - йдеться у ДПСУ.

Також правоохоронці затримали громадянина РФ. Як повідомляє прес-служба Нацполіції, це 53-річний чоловік. Він наразі проживає в Україні та підпрацьовує таксистом.

На Закарпатті правоохоронці затримали 6 незаконних мігрантів

Фото: затримані нелегали (npu.gov.ua)

Нагадаємо, як раніше повідомляло РБК-Україна, 23 серпня прикордонники Сумського загону затримали групу нелегальних мігрантів, які потрапили в Україну зі сторони Російської Федерації.

Повідомляється, що реалізуючи інформацію оперативних підрозділів, прикордонний наряд на автомобільній дорозі між населеними пунктами Бруски та Бунякино Путивльського району затримали трьох іноземців, які мали при собі мали ID-картки громадян Республіки Куба.