ua en ru

У Сумській області прикордонники затримали трьох нелегальних мігрантів

У Сумській області прикордонники затримали трьох нелегальних мігрантів Фото: затримані нелегали (dpsu.gov.ua)

При собі особи мали ID-картки громадян Республіки Куба

Вчора, 23 серпня, прикордонники Сумського загону затримали групу нелегальних мігрантів, які потрапили в Україну зі сторони Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що реалізуючи інформацію оперативних підрозділів, прикордонний наряд на автомобільній дорозі між населеними пунктами Бруски та Бунякино Путивльського району затримали трьох іноземців, які мали при собі мали ID-картки громадян Республіки Куба.

"Попередньо з’ясовано, що правопорушники незаконно потрапили на територію України поза встановленими пунктами пропуску через російсько-український кордон, перетнувши вплав річку Сейм", - зазначили в службі.

Зазначається, що наразі правопорушників доставлено до відділу прикордонної служби "Білопілля" для складання адміністративних матеріалів та проінформовані відповідні правоохоронні органи.У Сумській області прикордонники затримали трьох нелегальних мігрантів

Нагадаємо, що раніше РБК-Україна повідомляли, що на пункті пропуску "Чаплинка" прикордонники викрили транспортний засіб, який перебував в міжнародному розшуку. Водій, 29-річний громадянин України, мав намір виїхати до тимчасово окупованого Росією Криму.