ua en ru

У Закарпатті на пожежі житлового будинку загинуло 2 людини

У Закарпатті на пожежі житлового будинку загинуло 2 людини Фото: ліквідація пожежі в будинку на Закарпатті (прес-центр ДСНС)

Тіла двох чоловіків 1971 та 1986 років народження виявлено в одній із кімнат будинку

У Закарпатській області 4 листопада 2017 року в житловому будинку в с. Нижні Ворота Воловецького району сталася пожежа, внаслідок якої загинуло дві людини. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що за адресою виклику, на вулицю Шевченка, відразу було направлено чергові відділення рятувальників державного пожежно-рятувального посту с. Нижні Ворота та 11-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Воловець.

"Загалом працювало 8 рятувальників на двох пожежних автомобілях. Локалізовано загорання о 09:39 та повністю ліквідовано о 10:50. Під час гасіння в одній із кімнат було виявлено тіла двох чоловіків 1971 та 1986 років народження", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, внаслідок пожежі знищено покрівлю житлового будинку на площі 16 кв. м та матеріальні цінності, що знаходились всередині. Причина виникнення пожежі та сума збитків встановлюється.

У Закарпатті на пожежі житлового будинку загинуло 2 людиниУ Закарпатті на пожежі житлового будинку загинуло 2 людиниУ Закарпатті на пожежі житлового будинку загинуло 2 людиниУ Закарпатті на пожежі житлового будинку загинуло 2 людини

Фото: пожежа в приватному будинку на Закарпатті (прес-центр ДСНС)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 3 листопада 2017 року в селі Литочки, Броварського району Київської області в житловому будинку вибухнув телевізор. Унаслідок вибуху виникла пожежа, в результаті якої постраждала родина з трьох осіб: чоловік, жінка і їхня трирічна дитина.