ua en ru

У Закарпатській області затримали чотирьох нелегалів

У Закарпатській області затримали чотирьох нелегалів Фото: нелегали (ГУ НП у Закарпатській області)

Їх передали працівникам міграційної служби

На Закарпатті на посту у селі Нижні Ворота Воловецького району правоохоронці виявили чотирьох нелегалів. Про це сьогодні, 25 листопада, повідомила прес-служба поліції області.

24 листопада патрульні поліцейські зупинили для перевірки автомобіль Mazda на словацькій реєстрації. У машині вони виявили іноземців віком 23-43 роки, які перебували на території України незаконно.

"У двох з іноземців термін перебування на території нашої держави скінчився, двоє інших взагалі не мали права в’їжджати на її територію. Чоловіки пояснили, що їдуть додому", - йдеться у повідомленні поліції.

Поліція передала чоловіків працівникам міграційної служби Воловецького району і повідомила відповідне консульство.

У Закарпатській області затримали чотирьох нелегалівУ Закарпатській області затримали чотирьох нелегалівУ Закарпатській області затримали чотирьох нелегалів

Фото: ГУ НП у Закарпатській області

Нагадаємо, 15 листопада Державна прикордонна служба України повідомила про посилення охорони кордону зі Словаччиною для протидії нелегальній міграції.

Згідно з інформацією прес-служби відомства, найбільш небезпечні ділянки держкордону на цьому напрямку посилені додатковим персоналом, технікою і службовими собаками.