ua en ru

ДПСУ посилила охорону кордону зі Словаччиною для протидії нелегальній міграції

ДПСУ посилила охорону кордону зі Словаччиною для протидії нелегальній міграції Фото: прикордонники (twitter.com/MVS_UA)

Найбільш небезпечні ділянки держкордону посилені допперсоналом і службовими собаками

Державна прикордонна служба України (ДПСУ) посилила кордон із Словацькою республікою для протидії нелегальній міграції. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"У зв'язку з активізацією незаконної міграції, що останнім часом спостерігається на українсько-словацькому кордоні, рішенням керівництва Держприкордонслужби на ділянку Чопського загону вислані додаткові резерви прикордонного відомства", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, найбільш небезпечні ділянки держкордону на цьому напрямку посилені додатковим персоналом, технікою і службовими собаками.

Військовослужбовцям, які прибули на допомогу штатного персоналу, визначено завдання максимальної протидії незаконній міграції та іншим протиправним діям на строк до локалізації обстановки.

Наголошується, що прикордонників екіпірували найсучаснішими видами спецтехніки дозволить максимально ефективно виявляти і затримувати порушників прикордонного законодавства.

ДПСУ посилила охорону кордону зі Словаччиною для протидії нелегальній міграціїДПСУ посилила охорону кордону зі Словаччиною для протидії нелегальній міграціїДПСУ посилила охорону кордону зі Словаччиною для протидії нелегальній міграціїДПСУ посилила охорону кордону зі Словаччиною для протидії нелегальній міграції

Фото: ДПСУ посилила охорону кордону з Словаччиною (dpsu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські прикордонники за добу затримали трьох нелегалів на кордоні з Російською Федерацією та Словаччиною.