ua en ru

На Закарпатті прикордонники затримали групу нелегалів азійської зовнішності

На Закарпатті прикордонники затримали групу нелегалів азійської зовнішності Фото: затримані мігранти (dpsu.gov.ua)

Затримані мігранти представилися громадянами Індії

На Закарпатті на околиці села Дубриничі військовослужбовці Чопського загону затримали шестеро іноземців азійської зовнішності. Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Місце перебування нелегальних мігрантів вдалось встановити завдяки інформації, отриманій від дільничного інспектора прикордонної служби відділу "Новоселиця". Група реагування, що негайно висунулась на пошук правопорушників, затримала їх під час руху в бік державного кордону. Незаконні мігранти, усі чоловіки, були без жодних документів та повідомили, що є громадянами Індії", - говориться в повідомленні.

Затриманих доставили у відділ прикордонної служби "Новоселиця" для проведення фільтраційних заходів та складання процесуальних документів. Після встановлення осіб іноземців притягнуть до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення або спроба порушення державного кордону).

Нагадаємо, раніше у вересні в аеропорту "Бориспіль" під час здійснення перевірки документів правоохоронці виявили трьох громадян Ірану з частково підробленими закордонними паспортами.