ua en ru

На Закарпатті прикордонники виявили двох нелегальних мігрантів з Туреччини

На Закарпатті прикордонники виявили двох нелегальних мігрантів з Туреччини Фото: український прикордонник (прес-центр ДПСУ)

Двоє чоловіків без документів намагались дістатись українсько-словацького кордону

На Закарпатті прикордонники виявили двох нелегальних мігрантів з Туреччини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Іноземців, які мали намір незаконно потрапити до Євросоюзу, затримали сьогодні зранку прикордонники відділу "Гута" Чопського загону", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, двоє чоловіків без документів намагались дістатись українсько-словацького кордону, але їм завадили військові, які помітили рух невідомих осіб за 500 метрів від кордону.

"Правопорушників, які представились громадянами Туреччини, затримали при спробі подолання загороджувального паркану. Як з’ясували правоохоронці, для одного з затриманих це вже не перша спроба порушення державного кордону", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КупАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

На Закарпатті прикордонники виявили двох нелегальних мігрантів з Туреччини

Фото: мігранти (dpsu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чотирьох нелегальних мігрантів правоохоронці виявили у місті Ізмаїл Одеської області.