ua en ru

В Одеській області затримали чотирьох мігрантів

В Одеській області затримали чотирьох мігрантів Фото: затримання мігранта (facebook.com/Андрей-Крищенко)

Одного з них чекає депортація

Чотирьох нелегальних мігрантів правоохоронці виявили у місті Ізмаїл Одеської області. Одного з них чекає депортація, повідомляє прес-служба Ізмаїльського відділу поліції в Одеській області.

Зазначається, що один із іноземців, 42-річний чоловік, в'їхав на територію України у травні 2017 року і в серпні поточного року повинен був її покинути, проте, не зробив цього досі. Щодо правопорушника складено адміністративний протокол та прийнято рішення про примусове видворення його за межі України.

Ще двох громадян інших держав, 24 та 35-річного жителів іноземних республік, було виявлено під час куріння тютюнових виробів у заборонених місцях. Чоловіків притягнено до адміністративної відповідальності. Також за вирощування наркомістких культур до адмінвідповідальності притягнуто 36-річного громадянина іншої держави.

Нагадаємо, на черговому контрольно-пропускному пункті "Вилок" Закарпатської області вчора, 14 листопада, затримали п'ятьох нелегалів і громадянина Європейського союзу, який їх супроводжував.