ua en ru

На Закарпатті обстріляли автомобіль офіцера поліції

На Закарпатті обстріляли автомобіль офіцера поліції Фото: місце події (mukachevo.net)

В автомобіль правоохоронця було здійснено п'ять пострілів

В Ужгороді сьогодні вранці, 11 липня, обстріляли автомобіль начальника облуправління захисту економіки Андрія Іванків. Про це на брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє РБК-Україна.

За словами Авакова, в автомобіль правоохоронця було здійснено п'ять пострілів.

"У нас сьогодні вранці сталася надзвичайна подія, при якій 5 пострілів було зроблено в нашого офіцера на Закарпатті, коли він їхав на роботу. Це була спрямована акція в спробі зупинити ефективно діючий підрозділ поліції, що на Закарпатті бореться з контрабандою", - повідомив він.

Фото: mvs.gov.ua

Крім того, Аваков зазначив, що сьогоднішні події не зупинять боротьбу з контрабандою в регіоні.

"Протягом останніх декількох місяців поліцією ведеться системна атака на всю контрабандну інфраструктуру Західного регіону. І ми бачимо, що недобросовісні люди таким чином намагаються чинити опір. Хочу заявити, що це нас ні в якій мірі не зупинить, а навпаки робить більш рішучими", - сказав Аваков.

Фото: mukachevo.net

Глава Нацполіці Сергій Князєв зазначив, що в результаті події постраждала жінка, яка проходила повз.

"Одна із робочих версій, що це результат тої ефективної праці, яку здійснюють підрозділи Нацполіції у регіоні", - заявив він, зазначивши, що сьогоднішня подія є замахом на правоохоронця.

#НАЖИВО: Брифінг очільника #МВС України Арсен Аваков та глави Національна поліція України Сергій Князєв

Опубліковано МВС України Четвер, 11 липня 2019 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в кінці червня поточного року співробітники Державного бюро розслідувань спільно зі Службою безпеки України вилучили на Закарпатті рекордну партію контрабандних сигарет.