ua en ru

На Закарпатті чоловік намагався вчинити самопідпал

На Закарпатті чоловік намагався вчинити самопідпал Фото: пожежа (flickr.com/jerry_lake)

Наразі постраждалий перебуває в реанімації

В селі Лопухів чоловік 1967 року народження вчинив самопідпал. Про це повідомляє mukachevo.net речниця головного управління Нацполіції (ГУНП) у Закарпатській області Тетяна Щоголева.

Чоловіка, який облив себе горючою рідиною і підпалив, було доставлено до реанімаційного відділення Тячівської районної лікарні з множинними опіками тіла. Повідомлення про інцидент надійшло на гарячу лінію 102.

Нагадаємо, раніше самопідпал влаштував чоловік в центрі Мюнхену. Повідомляється, що перехожі загасили полум'я, але дорогою до реанімації чоловік помер.

Поліція повідомила, що постраждалий 54-річний житель Мюнхена приїхав близько 3 години ранку в п'ятницю на площу Марієнплац, де розташована мерія столиці Баварії. Мотиви чоловіка до кінця не зрозумілі.

Поліція повідомила, що чоловік надряпав гасла на своїй машині "Більше ніколи не буде війни на німецькій землі" і "Амрі - тільки верхівка айсберга". Ймовірно, мається на увазі громадянин Тунісу Аніс Амри, який наїхав вантажівкою на різдвяний ярмарок у Берліні. Тоді десятки людей загинули і отримали поранення.