ua en ru

На Закарпатті контрабандисти залякують прикордонників, - ДПСУ

На Закарпатті контрабандисти залякують прикордонників, - ДПСУ Фото: пошкоджене авто прикордонника (прес-центр ДПСУ)

Зафіксовано випадок пошкодження автомобіля прикордонника

У Державній прикордонній службі України заявляють, що на Закарпатті контрабандисти намагаються завадити прикордонникам виконувати службові обов’язки шляхом залякування. Про це повідомляє прес-центр ДПСУ.

"Так, учора мала місце чергова така спроба щодо військовослужбовця Чопського прикордонного загону. Повернувшись вранці після служби, він виявив, що злочинці пошкодили його автомобіль. На автівці було розбите лобове скло, порізані шини та збите дзеркало заднього виду", - йдеться в повідомленні.

При цьому у відомстві наголосили, що "є підстави вважати, що такі дії, скоріш за все, пов’язані зі здійсненням прикордонником професійної діяльності з охорони кордону", адже військовослужбовець під час несення служби неодноразово виявляв контрабандний товар, зокрема тютюнові вироби, які порушники намагалися переправити у незаконний спосіб.

altaltalt
Фото: залякування прикордонників на Закарпатті (прес-центр ДПСУ)

Про цей випадок прикордонники проінформували Національну поліцію та інші правоохоронні органи. Зараз встановлюються особи, які причетні до пошкодження майна військовослужбовця Держприкордонслужби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні України з Угорщиною сталася стрілянина під час затримання контрабандистів.