ua en ru

На Закарпатті вантажівка з'їхала з мосту в річку, є загиблий

На Закарпатті вантажівка з'їхала з мосту в річку, є загиблий Фото: ДТП на Закарпатті (zk.npu.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

На Закарпатті неподалік села Солочин вантажівка з'їхала з мосту в річку, внаслідок чого загинув водій. Про це йдеться у повідомленні облуправління Національної поліції.

Як зазначається, водій вантажівки не впорався з керуванням, внаслідок чого транспроний засіб злетів з мосту. Подія сталася сьогодні вранці, 24 вересня. Внаслідок аварії загинув водій вантажного автомобіля.

"Водій автомобіля Renault Magnum, 56-річний мешканець міста Миколаїв, рухаючись в напрямку села Поляна, не впорався з керуванням та з’їхав з моста в річку Пиня. Від отриманих травм водій помер", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

На Закарпатті вантажівка з'їхала з мосту в річку, є загиблий
На Закарпатті вантажівка з'їхала з мосту в річку, є загиблий

Фото: ДТП на Закарпатті (zk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у понеділок, 24 вересня, у Львівській області на автодорозі Київ - Чоп зіткнулись автомобілі "Хонда Акорд" та "Пежо Експерт", внслідок чого постраждали 5 людей.

Також повідомлялося, що під Броварами Київської області зіткнулися пасажирський автобус і легкове авто, інформації про потерпілих поки немає.