ua en ru

На Закарпатті главі одного з відділень поліції оголошено про підозру

На Закарпатті главі одного з відділень поліції оголошено про підозру Фото: керівника поліції відсторонено від роботи

Майора поліції звинувачують у зловживанні впливом

Співробітники УСБУ Закарпатської області спільно з працівниками служби внутрішньої безпеки обласної поліції та військової прокуратури викрили керівника одного з районних відділень поліції та працівника лісового господарства. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Закарпатській області.

Правоохоронці затримали в одному з районів області майстра лісу, який одержав хабар у розмірі 6000 гривень від місцевого жителя, котрий скоїв незаконну вирубку лісу.


"У справі фігурує також начальник одного з відділень поліції (Мукачівський кущ) у званні майора поліції. 23 квітня поліцейському оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369-2 Кримінального кодексу (зловживання впливом)", - йдеться в повідомленні.

Наразі цього керівника поліції відсторонено від роботи, триває службове розслідування. Слідство у справі провадить військова прокуратура.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі чиновниця Державної фіскальної служби намагалася накласти на себе руки під час затримання СБУ.