ua en ru

В Одесі чиновниця ДФС намагалася накласти на себе руки під час затримання СБУ

В Одесі чиновниця ДФС намагалася накласти на себе руки під час затримання СБУ Фото: у зловмисниці вилучено готівку, коштовності, банківські картки і печатки

Упродовж декількох років чиновниця крала гроші з рахунків ДФС

Служба безпеки України спільно з прокуратурою та внутрішньою безпекою фіскалів затримала керівника одного з управлінь фіскальної служби в Одеській області, яка впродовж декількох років крала гроші з рахунків ДФС. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Для переведення державних коштів на власні рахунки у кількох банках шахрайка підробляла документи, оформляла банківські картки на підставних осіб, формувала електронні відомості про фіктивні платежі і нарахування зарплат, лікарняних та інших виплат", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків місця проживання, роботи та автотранспорту зловмисниці правоохоронці вилучили велику суму готівки в національній та іноземній валюті, коштовності, банківські картки та печатки.


"Під час затримання жінка намагалася порізати собі вени, але співробітникам спецслужби вдалося їй завадити", - доповіли у відомстві.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 КК (зловживання владою або службовим становищем). Тривають слідчі дії, встановлюються всі особи, причетні до злочинної схеми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про затримання на хабарництві заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Херсонській області та начальника відділу державної виконавчої служби одного з районних управлінь юстиції в області.