ua en ru

Захоплення заручників в Харкові: може початися штурм будівлі

Захоплення заручників в Харкові: може початися штурм будівлі Фото: відділення "Укрпошти" з заручниками в Харкові (facebook.com/police.kharkov)

Зловмисник тримає в заручниках 6 осіб

У Харкові силовики можу почати штурм відділення "Укрпошти", де 30 грудня 2017 року невідомий взяв в заручники людей. Про це повідомляє "Громадське Харків".

Всіх, включаючи співробітників Служби безпеки та Національної поліції відсувають від будівлі "Укрпошти".

За останніми даними, до пошти підійшов загін спецназу. Передбачається, що можливо, незабаром почнеться штурм відділення пошти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові після захоплення відділення "Укрпошти" і багатогодинного утримання заручників невідомий озброєний чоловік відпустив кількох людей. зокрема, правоохоронці встановили, що в приміщенні знаходилися 9 дорослих та 2 дітей.

"станом на 18:10 поліцейським вдалося умовити зловмисника відпустити певну частину утримуваних людей - двох дітей і трьох жінок. Вони зараз у безпеці", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, сьогодні у відділення "Укрпошти", розташованому на вулиці Шевченка, увійшов чоловік у масці з метою пограбування. Про цей факт одна із співробітниць відділення повідомила своєму чоловікові, а той оперативно передав інформацію поліції. На місце події терміново прибули наряди поліції. Зловмисник забарикадувався у відділенні і заявив про захоплення заручників.