ua en ru

Захоплення кабінету голови Держгеонадр було непорозумінням через зміну керівництва, - поліція

Захоплення кабінету голови Держгеонадр було непорозумінням через зміну керівництва, - поліція Фото: поліція відреагувала на захоплення кабінету голови Держгеонадр

Будівлю Держгеонадр евакуювали після повідомлення про мінування

Захоплення кабінету голови Державної службі геології та надр України у Києві було непорозумінням щодо ситуації зі зміною керівництва служби. Про це повідомили в прес-службі столичної поліції, передає "Радіо Свобода".

"На місці працюють правоохоронці, оскільки був виклик. За попередньою інформацією, це непорозуміння щодо зміни керівництва... Слідчо-оперативна група працює на місці події, порушення громадського порядку немає", - відзначили в поліції.

Крім того, повідомляється, що правоохоронці отримали повідомлення про мінування будівлі Держгеонадр, в результаті чого евакуювали персонал. Будівля перевіряють співробітники вибухо-технічної служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомі захопили кабінет голови Держгеонадр. За словами співробітників відомства, напередодні їх попереджали про можливе призначення в. о. голови служби Олега Кирилюка та першого заступника голови Миколи Фощія.