ua en ru

У захопленому відділенні поліції в Єревані відкрили стрілянину

У захопленому відділенні поліції в Єревані відкрили стрілянину Фото: спецоперація в Єревані

Зловмисники, які захопили будівлю в Єревані, заявили, що стріляли вони

В Єревані (Вірменія) у захопленому відділенні поліції відкрили стрілянину. Зловмисники, які захопили будівлю та утримують заручників заявили, що стріляли вони, повідомляє "Інтерфакс".

"Це були попереджувальні постріли, щоб поліція не робила дій проти присутніх людей", - заявив один з активістів.


У свою чергу, заступник голови поліції Вірменії Самвел Ованнісян повідомив, що правоохоронці не вживали ніяких активних дій.

Крім того, опозиційний депутат Нікол Пашинян, який веде переговори з особами, які захопили будівлю поліції в Єревані, заявив, що зв'язався з озброєною групою, члени якої повідомили йому, що всередині будівлі спокійна обстановка.

"Вони сказали, що пострілами дали зрозуміти, щоб поліція не застосовувала силу проти мирних демонстрантів", - сказав Пашинян.

Нагадаємо, 17 липня озброєна група захопила будівлю патрульно-постового полку в Єревані, в результаті бою загинув один поліцейський, ще троє отримали поранення.

Озброєні люди вимагають звільнити лідера радикального опозиційного Фронту громадського порятунку "Нова Вірменія" Жирайра Сефиляна, якого влада звинувачує в незаконному придбанні і зберіганні зброї.