ua en ru

Захопленого командира Дем'яненка тримають в комендатурі ЧФ РФ в Севастополі

Командира севастопольської військової частини капітана другого рангу В'ячеслава Дем'яненка, який залишається в російському полоні, тримають в ув'язненні в комендатурі ЧФ РФ в Севастополі.

Командира севастопольської військової частини капітана другого рангу В'ячеслава Дем'яненка, який залишається в російському полоні, тримають в ув'язненні в комендатурі ЧФ РФ в Севастополі. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"За оперативними даними групи "Інформаційний Опір", командира севастопольської військової частини капітана 2 рангу Дем'яненка В'ячеслава Михайловича, що залишається в російському полоні, утримують в ув'язненні в комендатурі ЧФ РФ в Севастополі. Викравши українського офіцера, окупанти без всяких пояснень продовжують утримувати його в своїх катівнях", - написав Тимчук.

Українські держструктури, як наголошується, намагаються вести переговори з російським військовим командуванням з вимогою негайно випустити захопленого командира.

"Однак окупанти не прагнуть вести діалог", - додав він

Родичі викраденого офіцера, за словами Тымчука, звернулися до МЗС України з проханням розпочати роботу по звільненню капітана 2 рангу Дем'яненка.